Saage tuttavaks meie toidukunstnikega, kes Teile suurima heameelega igapäevaselt unustamatuid maitseelamusi valmistavad.
On pärit Jalandharist. 2008 aastal lõpetas Pal Cookery Classes, Jalandhar linnas. Varasemalt on töötanud aastatel 2008-2010 Hotell President restoranis kokana, 2010-2014 töötas The Grand Lilly Resorts restoranis kokana, 2014-2016 aastal töötas Hotel Majestic Grand restoranis kokana ja alates aastast 2016 töötab meie restoranis. Eelkõige meeldib valmistada India- ja tandoori toite.
On pärit Uttrakhandist. 2013 aastal lõpetas kokanduse erialal Maury’s Institute. Varasemalt on töötanud aastatel 2013-2014 Side Wok restoranis New Delhis, 2014-2015 Töötas Hotell Vivanta By Taj ja alates 2015 aastast töötab meie restoranis. Eelkõige meeldib teha Tai-, Hiina- ja India köögi toite.
On pärit Uttrakhandist. 2012-2013 töötas kokana restoranis Goverdhan, 2013-2014 töötas kokakana restoranis Shreyas, 2014-2015 töötas kokana restoranis Chin Chin ja 2015-2017 töötas restoranis E N Japanese. Alates 2017 aastast töötab meie restoranis. Eelkõige meeldib valmistada tandoori toite.
On pärit Uttrakhandist. 2009 aastal lõpetas Pal Cookery Classes, Jalandhar linnas. 2010-2013 töötas hotell Plaza restoranis kokana, 2013-2014 töötas hotell Downton restoranis kokana, 2014-2016 hotell Country Inn&Suites ja alates aastast 2016 töötab meie restoranis. Lemmik toidud on tandoori toidud.
On pärit Uttrakhandist. 2003 aastal lõpetas kokanduse erialal Doon Institute of Food Technology. 2011-2013 töötas restoranis The Wok kokana, 2013-2015 töötas restoranis En Oriental and Japanese ja alates 2016 aastast töötab meie restoranis. Lemmik toidud on pärit Hiina- ja Tai köögist.
On pärit Uttrakhandist. 2009-2010 töötas kokana restoranis Kylin Experience Vasant, 2011-2015 töötas Moskvas restoranis Tibet Himalaya, 2015-2016 töötas Indias restoranis Kingdom of Dreams ja alates aastast 2016 töötab meie restoranis. Eelkõige meeldib teha Tai-, Hiina- ja India köögi toite.
Saage tuttavaks meie restorani juhtkonnaga. Kas Teil on küsimusi, mis pole seotud laua broneerimise ega tellimusega? Sel juhul võtke ühendust meie juhataja või teenindusjuhiga.
E-post: tauri.tammeorg@asianchef.ee
Et vältida segadusi ja arusaamatusi, näitame Teile igaks juhuks, millised on meie praegused kasutuses olevad ja kehtivad kinkekaardid – neid on Teil võimalik klienditeenindajale esitada ja tellimuse eest tasudes kasutada. Enamasti on kaardi tagaküljele kirjutatud ka kehtivuse kuupäev.
Täpsustame ka, et varasemalt ja läbi aastate oleme pakkunud erinevaid sooduskaarte – anname teada, et praeguse seisuga ei ole meil aga ringluses enam ühtegi kehtivat sooduskaarti. Kui omate mõnda sellist kaarti, siis ilmselt on see aastaid tagasi soetatud ja paraku enam ei kehti.
Soovitame Teil liituda ka meie püsikliendi programmiga (TASUTA), et Teile kehtiks meie püsisoodustus + sünnipäeva soodustus! Lugege täpsemalt: https://asianchef.ee/restoranist/pysikliendi-programm/
Lisaks kehtivad meil aga erinevad soodustused – 10% toidumenüült ISIC ja ITIC kaardiga; kui aga tellite kohapeal või meie telefoni teel toitu kaasa (take away), siis kehtib Teie tellimusele -5% soodustus.
Pilte meie toitudest & restoranist.
Soovite meie juurde lauda broneerida? Antud juhul täitke palun allolev broneerimisvorm või kui eelistate lauda broneerida telefoni teel, siis helistage meile julgelt:+372 50 90 442